Deep Plane Facelift – hållbar och naturlig ansiktsförändring

Andreas Lindahl, MD, PhD | Plastikkirurg, Uppsala

Ansiktslyft - Deep Plane Facelift

Intervju med Dr. Andreas Lindahl – Expert på ansiktslyft och halslyft

Att välja att genomgå ett ansiktslyft eller halslyft är ett personligt och ofta genomtänkt beslut. För den som söker en hållbar och naturlig förändring är Deep Plane Ansiktslyftning och Halslyftning en metod som framträder som ett överlägset alternativ. Vi hade nöjet att intervjua Dr. Andreas Lindahl, en passionerad expert på ansiktslyft och halslyft, för att bättre förstå denna avancerade teknik och dess fördelar.

Vad är det viktigaste för patienter som överväger ansiktslyft och halslyft?

Dr. Lindahl betonar att naturlighet är nyckeln till framgångsrika resultat. Målet är att förbättra patientens utseende utan att det är uppenbart att de har genomgått en operation. Det ska synas men inte märkas. Deep Plane Facelift fokuserar på att lyfta de djupare lagren av ansiktsvävnad, vilket skapar en naturlig och ungdomlig form utan det “dragna” utseendet som ibland är förknippat med traditionella metoder.

Hur påverkar Deep Plane Facelift långsiktigheten av resultatet och hur kan det vara överlägset hållbart?

Enligt Dr. Lindahl är en av de mest imponerande aspekterna av Deep Plane Facelift dess långvariga effekter. Skälet är att djupare vävnader som är starkare än huden lyfts tillbaka till sin naturliga position. Då kommer belastningen att fördelas bättre och huden inte töjas lika mycket efteråt. Med en förväntad hållbarhet på 10-15 år ger denna teknik patienterna möjlighet att njuta av sina förändringar under lång tid. Detta gör det inte bara ekonomiskt fördelaktigt utan ger också en långsiktig tillfredsställelse för patienterna.

facelift

 

Var hamnar ärren och hur påverkar man återhämtningen för det bästa resultatet?

Enligt Dr. Lindahl är förståelsen för ärrplacering och den första månadens återhämtning avgörande för att uppnå optimala resultat. Deep Plane Facelift involverar att arbeta med de djupare skikten av ansiktsvävnad, och en korrekt placering av ärr bidrar till att minimera synligheten. Ärren kan förläggas olika för att det ska bli optimalt för individen. En noggrann uppföljning och eftervård under den första månaden hjälper till att säkerställa att ärren läker på ett sätt som förbättrar det naturliga utseendet. Eftersom vi försluter huden på samma sätt vid alla facelift så blir det extra tydligt hur mycket egenvården påverkar ärrens utseende. ”Rent och torrt” i såren under läkningen är mitt bästa tips.

Dr. Andreas Lindahl är en erkänd expert på området, och hans dedikation till att förklara processen för sina patienter visar på en stark önskan att skapa en trygg och informerad upplevelse för dem som väljer att genomgå dessa tekniskt avancerade operationer.

Andreas Lindahl, Carovivakliniken Uppsala

Sammanfattningsvis är Deep Plane Facelift inte bara en teknik som ger imponerande estetiska resultat, utan den fokuserar också på långsiktig hållbarhet, naturlighet och kräver en välplanerad återhämtning. För den som söker en hållbar och överlägset naturlig förändring kan denna metod vara svaret på deras önskemål om att återställa och föryngra sitt utseende på ett sätt som känns autentiskt och långvarigt.

Boka konsultation online här…

Vill du veta mer?

Tveka inte att höra av dig om du har frågor. Mejla till info@caroviva.se eller ring oss på +46 (0)18-4108 108.

Kontakta oss

Följ oss​

Håll dig uppdaterad om plastikkirurgi, få fler före- & efter-bilder och häng med på vad som händer på Caroviva och hos Dr. Lindahl!

CAROVIVA
Dr. Lindahl