Caroviva söker patienter till Masterclasses inom bröstförstoring

Andreas Lindahl, MD, PhD | Plastikkirurg, Uppsala

Mentor masterclass bröstförstoring

Unik möjlighet för dig som vill göra bröstförstoring! 

Vi söker nu lämpliga patienter som vill få möjlighet att genomgå en bröstförstoring vid något av dessa två kurstillfällen under våren 2024 – Den 8:e april respektive den 30:e april. Det innebär förmåner och brukar vara ett minne för livet.

Dr. Lindahl utbildar regelbundet andra plastikkirurger i konsten att planera och operera bröstförstoringar, både primära bröstförstoringar och svåra sekundära fall med kapselkontrakturer, implantatbyten, bottoming out och skadade vävnader. Varje termin erbjuder Dr. Andreas Lindahl ett antal kurstillfällen med Master Classes inom bröstförstoring på Caroviva dit plastikkirurger från olika delar av världen bjuds in. Utbildningarna är till för erfarna plastikkirurger med vana att operera egna patienter med bröstförstoring.

Vid dessa kurstillfällen utbildar Dr. Lindahl plastikkirurgerna först genom teoretiska föreläsningar och går sedan på djupet med praktiska demonstrationsoperationer inne på operationssalen. Antalet plastikkirurger som får komma är begränsat så att de som deltar får följa med Dr. Lindahl när han pratar med sina patienter före operationen, ritar och mäter.

Plastikkirurgerna får också assistera Dr. Lindahl och titta när han opererar. Kurserna är exklusiva och antalet deltagande plastikkirurger begränsas så att kurserna skall vara maximalt givande för de plastikkirurger som kommer. Genom att begränsa deltagarantalet säkerställs också att den personliga känslan och höga servicenivån vi är kända för på Caroviva inte påverkas av att utbildning pågår och att patienternas integritet respekteras. Servicenivån blir om möjligt ännu högre för patienter som deltar vid kurstillfällena eftersom den samlade kompetensen är extremt hög.

Du måste kunna tänka dig att andra plastikkirurger är med när Du och Dr. Lindahl pratar, mäter och ritar inför din operation. Fördelar för dig som deltar är förutom extremt hög kompetens och också spännande möten med internationella plastikkirurger och en liten gåva. Din vård, operation och ditt resultat kommer att vara exakt samma som om du opererade dig en annan dag på Caroviva. De patienter som antas som deltagare får även en prisreduktion jämfört med om de opererade sig vid en annan tidpunkt.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor. Mejla till info@caroviva.se eller ring oss på +46 (0)18-4108 108. Det går också bra att bara nämna under din konsultation att du är intresserad av att delta.

Fakulteten för Bröstförstoringskurserna hälsar dig varmt välkommen till Caroviva Plastikkirurgi!

Kontakta oss

Följ oss​

Håll dig uppdaterad om plastikkirurgi, få fler före- & efter-bilder och häng med på vad som händer på Caroviva och hos Dr. Lindahl!

CAROVIVA
Dr. Lindahl