Dr. Andreas Lindahl

ANDREAS LINDAHL, MD & PhD

Certifierad Specialist i Plastikkirurgi, Legitimerad Läkare

 

Doktor Andreas Lindahl växte upp på Svenska västkusten. Han studerade vid Uppsala Universitet där han erhöll sin Mastersexamen på Läkarprogrammet. Sin grundtjänstgöring som läkare tog honom till Sundsvall några år dit han blev rekryterad som kirurg.

Dr. Lindahl återvände till Uppsala för en anställning på kirurgkliniken på Akademiska sjukhuset och för att genomgå forskarutbildning, PhD. Efter att ha arbetat som allmänkirurg på Akademiska Sjukhuset arbetade han en tid som stipendiat/fellow hos den världsberömda Plastikkirurgen Rafael Acosta vilket ledde till att han också framgångsrikt avslutade en specialistutbildning i plastikkirurgi vid Thord Skoogs klinik för Plastikkirurgi på Akademiska Sjukhuset.

Som specialistläkare på Akademiska Sjukhuset och forskare vid fakulteten för plastikkirurgisk forskning vid Uppsala universitet blev Dr. Lindahl sedan rekryterad till en fellow-utbildning i Estetisk Plastikkirurgi i Stockholm där han arbetade som estetisk plastikkirurg i tre år. Den treåriga skolningen inom estetik gör att Dr Lindahl behärskar alla typer av ingrepp som förekommer inom estetisk plastikkirurgi.

Dr. Lindahl har rest över hela världen för att lära sig av några av de främsta kirurgerna inom sitt specialområde. Det gav honom möjlighet att träna direkt under många av världens pionjärer inom plastikkirurgi för bröst, näsa och ansikte. Han har byggt upp en enorm erfarenhet genom sitt arbete vid två framstående kliniker under flera år. Han grundade Caroviva för att kunna erbjuda den bästa kirurgin och den bästa servicen.

Dr. Lindahl är Certifierad Specialist i Plastikkirurgi av Svenska Socialstyrelsen, men också ledamot av American Society for Plastic Surgeons och International Society of Aesthetic Plastic Surgery, det två ledande organen för Plastikkirurger i världen. Självklart är han även medlem i Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi, Svensk Plastikkirurgisk Förening och Läkarförbundet.

Han är en aktiv medlem i flera professionella kommittéer, bland annat Wellness Commitee och Continuing Education Commitee i den Amerikanska föreningen för plastikkirurger, och i Mentors internationella expertgrupp för bröstförstoringskirurger. Han är registrerad Key Opinion Leader och Key Note Speaker inom bröstförstoringsplastikkirurgi för Mentor/Johnson & Johnson som anlitar honom för föreläsningar och expertutlåtanden internationellt. Han är också konsult för Novus Medical för att bistå med plastikkirurgiska bedömningar.

Han har publicerat ”peer-reviewed” artiklar och presenterat sina arbeten vid stora internationella möten inom plastikkirurgi. Han ansvarar för Master Classes inom Bröstförstoring och kirurger från hela världen kommer till Caroviva för att lära sig mer om estetisk plastikkirurgi av Dr. Lindahl.

Dr. Lindahl är känd för sin omtänksamma personlighet och sina naturliga och vackra kirurgiska resultat.

 

Vad säger patienterna?

”Vill man få ett bemötande med öppna armar och känna trygghet från första sekund då ska man välja Carovivakliniken. Dr Andreas Lindahl är Sveriges bästa kirurg. Genom hans ödmjuka sida och enorma kunskap så har han skapat ett enormt förtroende hos mig och jag är helnöjd med hans bemötande och skicklighet.”

”Hos mig måste man bygga upp ett enormt förtroende innan jag ger någon tillit och det har Andreas lyckats med och med det vill jag säga att Carovivaklinken håller världsklass.”

”MYSIGT och PERSONLIGT BEMÖTANDE med FAMILJÄR KÄNSLA.”

”Jag vill av hela mitt hjärta rekommendera Carovivakliniken.”

”Resultaten efter mina operationer är fantastiska, exakt så som jag önskade och under mina resor både före och efter operationerna så fanns dom där och besvarade alla mina frågor och som ni vet så kommer det alltid många frågor efter en operation som man önskar få besvarade och dom var väldigt tillgängliga många timmar av dygnet och jag tror det är viktigt att man får känna sig omhändertagen och allt det här lyckades dom utmärkt med och jag har bara varma ord att säga.”

 
Kontakta oss

Följ oss​

Håll dig uppdaterad om plastikkirurgi, få fler före- & efter-bilder och häng med på vad som händer på Caroviva och hos Dr. Lindahl!

CAROVIVA
Dr. Lindahl