Före-efter-bilder bröstoperation

Före- och efterbilder bröstoperation: Dr. Lindahl har på privata och offentliga sjukhus tillsammans utfört nästan 3000 bröstoperationer.

Dr. Lindahl på Carovivakliniken är välkänd och omtyckt för sina naturliga plastikkirurgiska resultat och omtänksamma personlighet.

Före- och efter bild bröstförstoring
Före- & efterbild bröstförstoring vid Carovivakliniken i Uppsala.

En bröstförstoring kan göras med implantat, genom fettransplantation eller genom en kombination av dessa. Den metod som passar dig bäst väljs mycket noggrant ut, utifrån dina förutsättningar, målbild och dina behov.

Ett bröstlyft, eller en mastopexi, återför brösten uppåt och återställer bröstformen utan att någon volym tillförs samtidigt som hudöverskott avlägsnas och vårtgården återförs till mitten av bröstet.

En bröstförminskning, eller bröstreduktion, minskar volymen, förbättrar formen på din byst och minskar därmed belastning på nacke och rygg. Hud, fett och bröstkörtelvävnad avlägsnas och vårtgården flyttas upp.

 

Läs om bröstförstoring här…

Läs om bröstlyft här…

Läs om bröstförminskning här…

Läs om gynekomasti här…

Kontakta oss

Följ oss​

Håll dig uppdaterad om plastikkirurgi, få fler före- & efter-bilder och häng med på vad som händer på Caroviva och hos Dr. Lindahl!

CAROVIVA
Dr. Lindahl