Teeth and lips

Filler

Fillers används bland annat vid ansiktskonturering, läppförstoring och behandling av rynkor och ärr. Behandlingen går snabbt, resultatet kommer omedelbart och återhämtningen är kort. Dermal fillers är ett populärt och effektivt icke-kirurgiskt behandlingsalternativ om du vill återställa volymen och jämna ut fina linjer och rynkor i ansiktet. På Carovivakliniken i Uppsala erbjuder vi olika alternativ för att hjälpa dig uppnå ett mer ungdomligt och naturligt utseende.

Vad är en filler?

Dermal fillers är tillverkade av en geliknande substans som injiceras under och i vissa fall i huden för att lägga till volym, fylla i linjer och rynkor och återställa ett mer ungdomligt utseende.

Dessa fillers kan användas för att ge mer volym i kinder, fylligare läppar, jämna ut tinningar, ändra konturen av näsan, släta ut tear troughs , marionettlinjer och nasolabiala veck, göra hakan mer markerad och mycket mer.

Bara det bästa inom fillerbehandling!

På Caroviva erbjuder vi enbart CE-märkta dermala filler-alternativ och väljer olika mjukhet och formstabilitet beroende på vilket område som ska behandlas.

Alla våra filler-alternativ är baserade på hyaluronsyra som är en molekyl som finns naturligt i kroppen. Exempel på sådana fillers är Revolax, Juvederm, Restylane, Teosyal och många fler. Hårdhetsgraden är viktig eftersom en näsfiller måste vara hårdare än en läppfiller. Ett märke är inte bäst för alla. Varje dermal filler har sina egna unika fördelar och nackdelar och vi hjälper dig att välja det bästa alternativet för dina individuella behov och mål. Det är inte märket på produkten utan handlaget, erfarenheten och blicken hos behandlaren som är avgörande för ditt resultat.

Hur går Filler-behandling till?

Under behandlingen injiceras fillern i det önskade området med hjälp av en fin nål. Behandlingen tar vanligtvis bara några minuter och smärtan är högst överkomlig. Fillerpreparatet innehåller bedövning så du känner det första sticket lite mer och du kommer att känna dig lite ”tandläkar-bedövad” när du går hem. Viss mild svullnad, rodnad eller blåmärken kan förekomma i det behandlade området, men detta avtar vanligtvis inom några dagar.

Att fillerbehandla är enkelt, men att evaluera och kommunicera kring din behandling tar tid, därför träffar alla nya kunder, som vill genomgå en fillerbehandling på Caroviva, Dr. Lindahl på en konsultation först.

Resultaten av fillerbehandling

Resultaten av dermal fillers varar vanligtvis mellan 6-18 månader, beroende på vilken typ av filler som används och individens hud och ämnesomsättning. Hållbarheten är också olika för olika ansiktsregioner. Läppar brukar kunna behandlas igen efter 12 månader, medan en hakförstoring ibland varar flera år.

Om du är intresserad av dermal fillers eller andra icke-invasiva behandlingar är du varmt välkommen att kontakta Caroviva i Uppsala. Vi hjälper dig att välja den bästa behandlingen för dina behov och gör tillsammans upp en skräddarsydd behandlingsplan.

Kontakta oss

Följ oss​

Håll dig uppdaterad om plastikkirurgi, få fler före- & efter-bilder och häng med på vad som händer på Caroviva och hos Dr. Lindahl!

CAROVIVA
Dr. Lindahl