Kliniken

Carovivakliniken i Uppsala är centralt belägen i en lugn och vacker miljö med utsikt över slottsparken. Från operationssalen syns Uppsala slott, liksom Vasaborgen och Universitetet. Akademiska Sjukhuset ligger ett stenkast bort på andra sidan om slottsparken.

Det är mycket nära till den vackra byggnad som har varit inspiration för klinikens namn. Carolina Rediviva är Uppsalas Universitetsbibliotek där färdigställandet av alla forskningsavhandlingar sker. Du går dit från oss på ett par minuter och på vägen passerar du Pelle Svanslös-huset och Botaniska Trädgården. Passa på att ströva runt där som anhörig eller vän när du väntar på att den du bryr dig om återhämtar sig inför hemresan.

Klinikens lokaler är personliga och mysiga med spegeldörrar och kristallkronor, men samtidigt utrustad för modern och säker klinisk verksamhet. Operationssalen är ovanligt rymlig eftersom vi också bedriver utbildning för plastikkirurger. För att ge dig en unik upplevelse får du ett eget, lyxigt rum med hotellkänsla. Du återhämtar dig efter din operation i en hemtrevlig och personlig miljö som är utrustad med all modern medicinsk teknologi som krävs för en säker postoperativ övervakning.

Hos oss är varje detalj omsorgsfullt utformad för att säkerställa att din vistelse hos oss blir så bekväm och minnesvärd som möjligt. Du får sjukvård i toppklass utan att känna att du är på ett sjukhus.

Parkering

Kostnadsfri parkering. Kör Rosengången upp mot Caroviva. Ta höger direkt efter röda Villa Lugnet. Du kommer då in på parkeringen bakom kliniken. Carovivaklinikens p-platser ligger närmast Dag Hammarskjölds väg.

 

Boka konsultation online här…

Vill du veta mer?

Tveka inte att höra av dig om du har frågor. Mejla till info@caroviva.se eller ring oss på +46 (0)18-4108 108.

Kontakta oss

Följ oss​

Håll dig uppdaterad om plastikkirurgi, få fler före- & efter-bilder och häng med på vad som händer på Caroviva och hos Dr. Lindahl!

CAROVIVA
Dr. Lindahl