Woman having facial treatment in beauty salon, closeup. Oxy derma therapy

Dermapen

Dermapen är en avancerad microneedling-behandling där 16 sterila nålar skapar 1920 mikroskopiska hål/kanaler i huden per sekund. Microneedlingen är kontrollerad, har individualiserat frekvens och funktionellt djup i huden så att läkningsprocessen initieras tillräckligt för att skapa en förbättring av hudens kvalitet.

Vad ger en Dermapenbehandling för resultat?

Dermapen är en utmärkt behandling för att minska fina linjer och rynkor, ärr, akneärr, förstorade porer och att förbättra hudens ton. Dermapen stimulerar även kollagenproduktionen i huden, vilket ger fastare hud, fyllighet och förbättrad hudstruktur. Pormaskar blir färre och mindre synliga. Din hudton kommer att bli jämnare och huden får mer lyster. Vid en Dermapenbehandling används näringsrika behandlingspreparat med aktiva ämnen som slussas ner i huden på djupet. Resultatet blir en ännu bättre föryngring av huden, ökad fasthet samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Vem kan behandlas med Dermapen?

Dermapenbehandlingen har snabb återhämtning och kan behandla alla hudtyper och hudtoner. Även mörkare pigment kan behandlas riskfritt. Du kan behandla ansikte, hals, dekolletage och handryggar. En Dermapen-behandling används främst för att effektivt behandla:

  • Orenheter
  • Fina linjer
  • Pigmentering
  • Stora porer
  • Acneärr
  • Ärr efter operationer

Varför komma till Caroviva för Dermapen?

Förutom traditionell behandling med Dermapen, erbjuder Caroviva Dermapen och Nanofett i en och samma behandling. Nanofett innebär att stamceller och de ämnen som ger hudföryngrande effekt utvinns ur din egen fettvävnad och förs ner huden med hjälp av nålarna i Dermapen. Detta ger en kraftfull förbättring och föryngring av din hud. Du kan läsa mer om nanofett här.

Varför Dermapen på Caroviva?

På Caroviva har vi lång erfarenhet av hudförbättring och utveckling av nya metoder. Just nu pågår en studie som jämför traditionell Dermapenbehandling med Dermapen kombinerad med Nanofett i kirurgiska ärr. Om du vill delta i studien, veta mer om Dermapen eller boka en behandling är du varmt välkommen att kontakta oss på Caroviva.

Kontakta oss

Följ oss​

Håll dig uppdaterad om plastikkirurgi, få fler före- & efter-bilder och häng med på vad som händer på Caroviva och hos Dr. Lindahl!

CAROVIVA
Dr. Lindahl