image of medical stethoscope, passport book and laptop computer.Trip and Travel insurance concept

Du som bor långt bort

Bor du långt ifrån oss? Låt inte avståndet till Caroviva hindra dig från det du drömmer om. Här följer lite information som förhoppningsvis är värdefull för dig när du planerar din resa till oss. Carovivakliniken ligger centralt i Uppsala. Det tar 15 minuter att promenera till Caroviva från Uppsala centralstation. Det går bussar till och från Caroviva var tionde minut, busshållplatsen ligger på 3 minuters promenadavstånd. På endast 25 minuter reser du med taxi eller tåg från Arlanda, Sveriges största Internationella flygplats. Inom fem minuters promenadavstånd från Carovivakliniken ligger två mysiga hotell om du behöver övernatta före eller efter din operation. Tack för att du besöker Carovivakliniken från en annan stad!

Konsultation på distans

För att du inte ska behöva resa till oss flera gånger går det utmärkt att göra en videokonsultation. Boka en tid via vår webb, ring eller mejla oss så hjälper vi dig att boka konsultationstid. Strax innan din bokade tid får du via mejl en länk till din konsultation. Klicka på länken så träffar du Dr. Lindahl där. Bäst kvalitet blir det om du använder dig av dator eller läsplatta med webbkamera men det går givetvis bra med mobil också. Du behöver inget program eller app. Mötesprogrammet är krypterat så att det lever upp till medicinska krav för säkerhet och din integritet. Om du är intresserad av bröstkirurgi behöver vi några mått av dig för att kunna göra 3D-simuleringar. Det bästa är om du kan mejla in tre bilder och mått enligt instruktionerna du får i ditt bekräftelsemejl. Läs mer om 3D-simulering av bröst här.

Hälsodeklaration

I din bokningsbekräftelse via mail finns en länk till en hälsodeklaration. Den sparas automatiskt i vårt journalsystem. Fyll i den i god tid före din konsultation. Den är väldigt viktig för din medicinska säkerhet.

Under konsultationen

Under din konsultation går du och Dr. Lindahl igenom dina förutsättningar och din målbild och gör tillsammans upp en plan om vad som kan vara bästa alternativet för dig. Förbered dig gärna genom att skriva ner dina frågor. Detta är också ett bra tillfälle att lära dig mer om de behandlingar som Caroviva erbjuder som andra inte gör. Även om du kommer fram till att du inte vill operera dig vill vi att du ska ha stor nytta av din konsultation genom att du får svar på viktiga frågor och lär dig mer om vad en plastikoperation innebär för just dig.

Efter konsultationen

Efter konsultationen får du ett mejl med en sammanfattning och en offert som gäller för det vi planerat för just dig. Om du har fler frågor eller vill boka en operationstid är du alltid välkommen att ringa till oss och du kan också svara på mejlet med offerten du fått, så svarar vi på mejl.

Boende

När du planerar för din operation behöver du också tänka på var du ska bo och vem som kommer att ta hand om dig. Om du har långt att resa är det skönt att unna sig en hotellnatt innan hemfärd. Akademihotellet och Hotel von Kraemer ligger på 5 minuters promenadavstånd från Caroviva. Det finns en uppsjö av bra hotell i Uppsala. Hör av dig till oss för rekommendationer. Vi rekommenderar att du har någon som hjälper dig under det första dygnet efter din operation. Om du övernattat i Uppsala erbjuder vi en extra sårkontroll den dag du reser hem. Precis som många andra upplevelser i livet kan din nya erfarenhet av en plastikkirurgisk operation förbättras med noggrann planering. Det finns mycket att tänka på före, under och efter din plastikkirurgiska operation. En välplanerad återhämtning ökar din säkerhet, komfort, sinnesfrid och hastighet i läkningen. Det ökar också din nöjdhet med hela upplevelsen. Hela Carovivateamet finns här för att göra allt bättre och lättare för dig. Tveka inte att höra av dig!
Kontakta oss

Följ oss​

Håll dig uppdaterad om plastikkirurgi, få fler före- & efter-bilder och häng med på vad som händer på Caroviva och hos Dr. Lindahl!

CAROVIVA
Dr. Lindahl