Cosmetician makes botox injection in dotted lines

Rynkbehandling

Bli av med mer än dina rynkor

Genom injicera väl beprövat och godkänt läkemedel för att minska spänningen i muskler som orsakar rynkor och fina linjer, uppnås en jämnare och mer ungdomlig hud. De hjälper också mot överdriven svettning i handflator, fotsulor och armhålor. Även mot migrän och tandgnissling är det en effektiv behandling.

Det går att behandla rynkor i övre delen av ansiktet, inklusive pannlinjer, argrynkan mellan ögonbrynen och kråksparkar runt ögonen. Det går även använda detta muskelavslappnande läkemedel för att lyfta ögonbrynen och minska synligheten av ett “Gummy Smile ” där tandköttet syns mycket vid leende.

Behandlingen innebär att man injicerar små mängder i specifika ansiktsmuskler med en mycket fin nål. Ingreppet är snabbt och besvären sträcker sig till några nålstick. De flesta upplever väldigt liten eller ingen återhämtningstid efteråt.

Resultaten börjar vanligtvis synas inom några dagar efter behandlingen och kan vara i upp till fyra månader. Med regelbundna behandlingar kan effekterna vara längre och även permanenta rynkor slätas ut över tid om du fortsätter att behandla dig regelbundet.

Även om det generellt sett är en säker behandling , är det viktigt att välja en erfaren och kvalificerad utförare för att genomföra injektionerna. Carovivas plastikkirurg Dr. Lindahl, har varit Sverigeansvarig utbildare för injektionsbehandlingar under flera år vilket är en extra trygghet för dig som kommer till Caroviva för behandling oavsett om det är första gången eller om du har ett abonnemang och kommer regelbundet.

Vill du veta mer om hur rynkbehandling kan förbättra din livskvalitet, tveka inte att kontakta Caroviva i Uppsala.

Boka konsultation online här…

Vill du veta mer?

Tveka inte att höra av dig om du har frågor. Mejla till info@caroviva.se eller ring oss på +46 (0)18-4108 108.

Kontakta oss

Följ oss​

Håll dig uppdaterad om plastikkirurgi, få fler före- & efter-bilder och häng med på vad som händer på Caroviva och hos Dr. Lindahl!

CAROVIVA
Dr. Lindahl