Lipofilling (fettinjektion)

Trådlyft

Trådlyft är en minimalt invasiv behandling för att lyfta och strama åt hud i ansiktet och på halsen.

Trådlyft innebär att man placerar nedbrytbara trådar under huden, vilket stimulerar produktionen av kollagen och stabiliserar lös hud. Trådar kan också lyfta huden till en mer ungdomlig position genom att välja trådar med små hullingar (knottror) så att dessa hakar i undersidan av läderhuden och kan fixeras. Trådarna är tillverkade av polydioxanon, ett säkert och absorberbart material som sedan långt tillbaka i tiden används i olika medicinska suturer.

På Carovivakliniken i Uppsala erbjuder vi trådlyft för att behandla till exempel hängande kinder, hängande halshud, nasolabiala veck, och ibland även lös hud på armarna, benen eller buken. Proceduren är snabb och innebär väldigt lite smärta till följd av tunna nålstick och återhämtningstiden är obetydlig.

Vill du veta om trådlyft kan vara rätt behandling för dig är du varmt välkommen att boka en konsultation med Carovivas plastikkirurg Dr. Lindahl. Han är en erfaren och skicklig plastkirurg som skräddarsyr din behandling. Om trådlyft inte är en bra behandling för just dig säger han det och du får en rekommendation om vad som kan vara bättre alternativ utifrån dina förutsättningar och målbild.

 

Boka konsultation online här…

 

Vill du veta mer om trådlyft?

Tveka inte att höra av dig om du har frågor om trådlyft. Mejla till info@caroviva.se eller ring oss på +46 (0)18-4108 108.

 

Kontakta oss

Följ oss​

Håll dig uppdaterad om plastikkirurgi, få fler före- & efter-bilder och häng med på vad som händer på Caroviva och hos Dr. Lindahl!

CAROVIVA
Dr. Lindahl