Young woman measuring her waistline in a gym with a tape

Laserlipolys Venus Bliss

Tillsammans med Venus Bliss är vi på Caroviva stolta över att vara först i Sverige med att kunna erbjuda en effektiv, smärtfri och återhämtningsfri fettborttagningsmetod. Det är en icke-invasiv lipolysbehandling med kliniskt bevisad effektivitet och komfort. Vi erbjuder nu den senaste och mest avancerade teknologin för att ta bort fett från mage, kärlekshandtag och lår. Välkommen till framtidens fettborttagning. 

Hur går en fettborttagnings-behandling till på Caroviva?

Du träffar Carovivas plastikkirurg Dr. Andreas Lindahl på en konsultation där ni tillsammans går igenom dina förutsättningar och målbild och utifrån det gör upp en plan om vad som är bästa alternativet för dig.

Behandlingarna är enkla att genomgå. Du får ligga i vår bekväma behandlingsstol och lyssna på musik. Vi kontrollerar applikatorerna och maskinen monitoreras under hela din behandling. För att få bäst resultat rekommenderar vi att du genomgår tre behandlingar med cirka en månads mellanrum.

Efter laserlipolys?

Du kan känna lätt ömhet i fettvävnaden som behandlats och huden kan vara något rodnad under de första dagarna men någon särskild återhämtningstid behövs inte. Du kan gå till jobbet och leva som vanligt redan samma dag. Om du senare vill fettsuga samma eller närliggande områden som du behandlat så går det utmärkt. Om du önskar hjälp och inspiration för att träna, bli mer hälsosam eller för att gå ned i vikt är du varmt välkommen att boka en tid med Carovivas fysioterapeut.

När syns resultatet efter fettreduktion?

Resultatet kommer gradvis eftersom fettcellerna skall gå i apoptos, dvs programmerad celldöd. Därefter skall de transporteras bort av kroppen och inflammationen i området skall lugna ned sig. Fullt resultat syns ca 90 dagar efter din sista behandling.

Teknologin för laserlipolys på Carovivakliniken

Venus Bliss är en laserlipolysmaskin som inkluderar två effektiva teknologier. En 1064 nm diodlaserapplikatorer som inducerar lipolys, vilket leder till minskning av fett i buken och flankerna och en (MP)2-applikator med VariPulse-teknologi. Denna applikator erbjuder huduppstramning och omkretsminskning för ytterligare konturering och avsmalning av utseendet, samtidigt som den minskar celluliter.

Nyfiken på fettborttagning utan kirurgi? Tveka inte att höra av dig till Caroviva för att boka en konsultation.

Kontakta oss

Följ oss​

Håll dig uppdaterad om plastikkirurgi, få fler före- & efter-bilder och häng med på vad som händer på Caroviva och hos Dr. Lindahl!

CAROVIVA
Dr. Lindahl