Vår Filosofi

Din säkerhet och trygghet kommer alltid först. På Caroviva Plastic Surgery Sweden möter du ett professionellt team som följer dig från första konsultation till operation, slutresultat och uppföljning.

Dr. Lindahl hör till de mest rutinerade estetiska plastikkirurgerna i Sverige och är bland de främsta internationellt inom sina favoritområden, ansikte och bröst. All vår personal är legitimerad och specialistutbildad och vår toppmoderna operationsavdelning håller högsta medicinska standard. Eftersom vi regelbundet ansvarar för internationella Master Class-utbildningar för andra plastikkirurger kan du vara säker på att vi är fullständigt uppdaterade avseende det globala kunskapsläget i branschen. Eftersom vi utbildar andra plastikkirurger har vi en extra spatiös och välkomnande ”state-of-the-art” operationssal liksom personliga enkelrum som garanterar din personliga integritet. 

Att genomgå ett kirurgiskt ingrepp är ett stort beslut. Vi lägger stor vikt vid att vara tillgängliga före och efter din operation och vi vill att du ska känna dig trygg genom hela din upplevelse hos Caroviva Plastic Surgery Sweden. Därför har vi utformat marknadens bästa Trygghetsgaranti som garanterar dig ett personligt omhändertagande efter din operation och täcker eventuella komplikationer kopplade till din operation.

 

 

 

Kontakta oss

Följ oss​

Håll dig uppdaterad om plastikkirurgi, få fler före- & efter-bilder och häng med på vad som händer på Caroviva och hos Dr. Lindahl!

CAROVIVA
Dr. Lindahl