Renuvion hals

Renuvion Skin tightening (hudåtstramning)

Renuvion är inte bara en behandling, det representerar en revolutionerande teknik som kombinerar precision och säkerhet för att ge dig optimala resultat. Vi är glada att kunna erbjuda denna banbrytande heliumplasmateknik som effektivt stramar åt huden och återställer en naturlig, ungdomlig look.

Heliumplasmatekniken – Vad gör den så unik?

Renuvion utnyttjar heliumplasmateknik, en avancerad metod som låter oss behandla olika kroppsdelar med precision och kontroll. Heliumplasman penetrerar hudens kollagen på ett ytligt plan, vilket resulterar i fastare och ungdomligare hudvävnad utan att skada dess struktur.

Självreglerande säkerhetsfunktion

Din säkerhet är vår främsta prioritet. Med Renuvion får du inte bara fantastiska resultat, utan också en självreglerande säkerhetsfunktion. Det innebär att behandlingen anpassar sig efter dina individuella behov och vävnader, vilket ger optimala resultat utan onödiga risker.

Vilka områden kan behandlas med Renuvion?

Renuvion har visat sig vara särskilt effektiv för att behandla områden som är vanligt att man är obekväm med, såsom:

  • Halslyft: Få tillbaka definierade konturer och ungdomlig spänst i halsområdet.
  • Övre buken: Bli av med lös hud för en platt och tonad mage.
  • Överarmar: Stramare och mer välformade överarmar för ökat självförtroende.

Och allt detta utan de stora ärr som vanligtvis förknippas med andra kirurgiska ingrepp. Tillbaka till vardagen på nolltid! 

Före- och efter-bilder

Renuvion hals

Före- och efterbild av kvinna, 40 år gammal, genomgick en procedur som inkluderade fettsugning och Renuvion. Totalt 40cc fett avlägsnades under ingreppet.

renuvion och fettsugning

Patienten är en 56-årig kvinna som genomgick en Renuvion-behandling. Ingen mängd fett avlägsnades under ingreppet.

Renuvion-behandling

Patienten är en 42-årig kvinna med två barn. Ingreppet var fettsugning och Renuvion-behandling. 175 gram fett avlägsnades.

Varför välja Caroviva?

Vårt team av erfarna och certifierade plastikkirurger är engagerade i att skapa en trygg och bekväm miljö för dig. Vi förstår vikten av att du känner dig säker med ditt beslut att utforska Renuvion, och vår klinik är här för att stödja dig genom hela processen.

Upptäck fördelarna

Renuvion ger imponerande resultat med upp till 60% hudåtstramning, vilket ger en märkbar förändring redan från dag ett och fortsätter att förbättras under de kommande 6-9 månaderna.

Njut av långsiktiga och varaktiga resultat som ger dig långgående tillfredsställelse.

Minimalinvasiv teknik

Renuvion är en minimalinvasiv teknik, vilket innebär att behandlingen endast kräver små hål, liknande de vid fettsugning. Detta resulterar i mindre obehag och kortare återhämtningstid samt, självklart, frånvaron av långa ärr.

Boka din konsultation idag

Nu när du har upptäckt fördelarna med Renuvion är nästa steg att boka en konsultation för att ta reda på om behandlingen är rätt för dig. Våra professionella och vänliga medarbetare finns tillgängliga för att svara på dina frågor och skapa en skräddarsydd plan för att uppnå dina skönhetsmål.

Förvandla din skönhet och självförtroende med Renuvion på Carovivakliniken. Vi ser fram emot att vara din partner på resan mot en mer självsäker och strålande version av dig själv!”

Boka konsultation online här…

Vill du veta mer om Renuvion?

Tveka inte att höra av dig om du har frågor om Renuvion. Mejla till info@caroviva.se eller ring oss på +46 (0)18-4108 108.

 

Kontakta oss

Följ oss​

Håll dig uppdaterad om plastikkirurgi, få fler före- & efter-bilder och häng med på vad som händer på Caroviva och hos Dr. Lindahl!

CAROVIVA
Dr. Lindahl