Mommy makeover

Mommy makeover

Välkommen till Carovivakliniken i Uppsala, Sverige, där vi har lång erfarenhet av återställande plastikkirurgi av kvinnokroppen efter graviditeter och amning. Med över 20 års erfarenhet inom kirurgi och med Dr. Andreas Lindahl som en internationell föreläsare inom området bröstförstoring, ägnar vi  stora delar av våra yrkesliv åt att hjälpa kvinnor att återfå sitt självförtroende och ungdomliga utseende genom mommy makeovers.

En mommy makeover är en specialiserad och skräddarsydd kirurgisk procedur som vi erbjuder kvinnor som har genomgått graviditeter och som önskar att deras kroppar återigen ska stråla av ungdomlighet och fasthet. På Carovivakliniken är vi dedikerade till att skapa en individuell plan för varje patient, vilket innebär att ingen mommy makeover är den andra lik.

De vanligaste ingreppen

De vanligaste ingreppen som ingår i en mommy makeover är bröstförstoring och bukplastik. Bröstförstoring kan hjälpa till att återställa brösten till deras tidigare fyllighet och ungdomliga form. Bukplastik kan korrigera skadade bukmusklar och överflödig hud, vilket ger en slankare och mer ungdomlig silhuett. Men på Carovivakliniken går vi ännu längre och erbjuder möjligheten att kombinera olika bröstoperationer med olika kroppsomformande ingrepp för att skapa en helt skräddarsydd mommy makeover som passar varje patients unika behov och önskemål.

Före- och efterbilder mommy makeover

före efter bild mommy makeover

Före-efter-bild efter mommy makeover hos dr. Andreas Lindahl på Carovivakliniken i Uppsala.

 

mommy makeover före efter bild

Före-efter-bild efter mommy makeover på Caroviva i Uppsala.

 

Rehabiliteringstiden

Rehabiliteringstiden efter en mommy makeover kan variera beroende på vilka ingrepp som har utförts. Vårt erfarna team på Carovivakliniken kommer att ge dig detaljerad information om din återhämtning baserat på dina valda ingrepp. Vi strävar alltid efter att göra denna period så smidig som möjligt för dig.

En av de mest givande aspekterna av en mommy makeover är att kvinnor återigen kan känna igen sig i sin spegelbild. Det är en upplevelse som förbättrar självförtroendet avsevärt. Bukmusklerna återfår sin funktion, kläderna passar bättre och nakenheten blir vackrare. Resultaten av en mommy makeover sträcker sig bortom det rent estetiska och kan ha en positiv inverkan på många aspekter av en kvinnas liv.

På Carovivakliniken strävar vi efter att erbjuda kvinnor den bästa möjliga vården och resultaten när det kommer till mommy makeovers. Om du överväger en mommy makeover är du välkommen att kontakta oss för en konsultation där vi kan diskutera dina behov och mål och skapa en skräddarsydd plan för att hjälpa dig att återfå ditt självförtroende och ungdomliga utseende. Vi på Carovivakliniken ser fram emot att vara din partner på denna resa till förnyelse och självkänsla.

Boka konsultation online här…

Vill du veta mer?

Tveka inte att höra av dig om du har frågor om mommy makeover. Mejla till info@caroviva.se eller ring oss på +46 (0)18-4108 108.

Kontakta oss

Följ oss​

Håll dig uppdaterad om plastikkirurgi, få fler före- & efter-bilder och häng med på vad som händer på Caroviva och hos Dr. Lindahl!

CAROVIVA
Dr. Lindahl