Woman, cotton pad and skincare of face cosmetics for aesthetic wellness on studio background. Happy indian female model, clean beauty and facial dermatology product for makeup removal, shine and glow.

Estetiska Behandlingar

Välkommen till Caroviva och sidan om Estetiska Behandlingar

Vi är ledande inom plastikkirurgi och estetiska behandlingar. Vi har genomfört tusentals framgångsrika operationer och behandlingar med naturliga resultat och nöjda kunder. Dr. Lindahl, är en internationellt anlitad expert inom plastikkirurgi. Han är ledamot i en global expertgrupp och han föreläser internationellt.

Vi är ett hjärtligt team med erfarna och kompetenta medarbetare som står redo att ta hand om dig från det ögonblick du kliver in hos oss. Vår högsta prioritet är din hälsa, din säkerhet och dina resultat. Vi ger dig ett personligt omhändertagande i en trygg och bekväm miljö̈ oavsett dina behov.

Här kan du läsa om Botox, Filler, Trådlyft, Dermapen, Nanofett, Venus Bliss Laser Lipolys och Lymfmassage. Vi skräddarsyr din behandling utifrån dina unika förutsättningar och målbild.

Vill du veta mer?

Boka konsultation online. Tveka inte att höra av dig om du har frågor. Mejla till info@caroviva.se eller ring oss på +46 (0)18- 4108 108

Välkommen till Caroviva Plastic Surgery Sweden, där resultatet och säkerheten är vår högsta prioritet.

Kontakta oss

Följ oss​

Håll dig uppdaterad om plastikkirurgi, få fler före- & efter-bilder och häng med på vad som händer på Caroviva och hos Dr. Lindahl!

CAROVIVA
Dr. Lindahl